ITC Academy beoordelingen

Anrie van den Brink 1 oktober 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
een fijn programma met ervaren docenten
Crystel Herrera - Nicaraguan Specialty Coffees 29 september 2022 SCA Barista Skills Foundation (English)
Nicky Schroevers - Wooncafé 29 september 2022 Master Barista Program
Marco Herben 29 september 2022 Master Barista Program
Het is een heel fijn jaarprogramma. Het tempo in het theoretische gedeelten tijdens de lesdagen ligt voor mij iets te laag. Maar je krijgt daarnaast wel genoeg ruimte om echt je tijd te nemen om alles onder de knie te krijgen.

De trainer weet echt alles over koffie en straalt zijn passie uit.

Het programma was voor mij de start als carierreswitch tot barista. Nu een jaar later voel ik mij ook echt een professional. Ik heb volledig controle over alles wat ik met koffie doe. Absoluut een aanrader!
Martine van Vugt 29 september 2022 SCA Introduction to Coffee
Super leuke training die heel afwisselend en informatief was. Paul heeft erg veel kennis en kon moeiteloos schakelen tussen alle praktische en theoretische kennis. Aanrader om een begin te maken in de wereld van koffie.
Rian de Velde - de Jager 28 september 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
In dit jaar heb ik ontzettend veel kennis op gedaan van thee. Ik had geen enkele ervaring met thee, behalve dan de theezakjes uit de supermarkt.
Voor mij een hele positieve ervaring met een leuke groep mede cursisten uit verschillende streken en richtingen. Ook de eindpresentaties waren heel divers.
Kortom een interessante opleiding, waar ik veel kennis heb opgedaan.
Mees Haegens 28 september 2022 SCA Barista Skills Foundation
Zeer leuke en leerzame cursus, ze nemen echt de tijd voor je als er iets niet lukt / als je iets niet snapt.
Zeker een aanrader.
Kristine Towikromo - NVT 28 september 2022 SCA Barista Skills Foundation
Ik vond het een hele interessante training, goed verzorgd, goed om vooraf de presentatie te volgen.
Vragen die de trainer gedurende de les stelde aan de kandidaten was goed, is meteen oefenen.
Had meer latte art willen proberen omdat ik niet dagelijks werk met de verschillende apparaten.
het Stomen van de melk was best challenging,
De trainer vond ik sympathiek, helder, goed benaderbaar en erg skillvol, ze kan zo goed uitleggen en ze nam mij letterlijk bij de hand. Erg A+
Bruno Borgmann - Bruno's Amsterdam 27 september 2022 SCA Roasting Foundation
Armaris Tilroe 25 september 2022 SCA Roasting Foundation
De trainer geeft op een fijne manier training en heeft op elke vraag die je stelt een passend antwoord.
Ouder Nieuwer

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.