ITC Academy beoordelingen

Martine 21 mei 2022 Masterclass Taiwan door Nicoletta Tul
Een genot op zondagochtend... Wegdromen naar Taiwan en zijn diverse theeŽn, en dat gedeeld met een groep theeliefhebbers. Nicoletta bracht tijdens de sessies heel veel gedetailleerde kennis over de thee van dit mooie eiland, natuurlijk oolongs in diverse soorten maar ook prachtige zwarte thee. Daarnaast was er veel ruimte voor vragen en natuurlijk proeven. Diverse smaken en geuren, waaronder een aantal die ik nog niet eerder ben tegen gekomen. Dank voor de mogelijkheid deze Masterclass te kunnen volgen!
Joke 17 mei 2022 Masterclass Taiwan door Nicoletta Tul
Mooie verdieping op smaakbibliotheek en kennis. Nicoletta is enthousiast en heel deskundig.
Vraag me even af of het makkelijker te volgen zou zijn als we leerstof vooraf krijgen. Dan heeft het zetten en proeven alle aandacht.
Wilma Prins-de Bruijn - - 16 mei 2022 Masterclass Taiwan door Nicoletta Tul
Ben zeer enthousiast over deze goed gegeven webinar. Heel interessant en met veel diepgang. Heb veel geleerd en de toegestuurde thees waren heel bijzonder. Smaakt letterlijk en figuurlijk naar meer!
Heel fijn dat de webinar later ook nog eens terug te kijken is.
Yvonne Lagas-Sondermeijer 16 mei 2022 Masterclass Taiwan door Nicoletta Tul
Nicoletta kan veel unieke kennis over thee op een boeiende manier overbrengen. Ze vertelt op een prettige manier, waardoor je graag naar haar luistert en de tijd voorbij vliegt. Wanneer zij een nieuwe Masterclass geeft, zal ik mij daar graag weer voor inschrijven.
Miranda 16 mei 2022 Masterclass Taiwan door Nicoletta Tul
Hele informatieve masterclass van een trainer met ontzettend veel kennis van zaken! Fijn dat er digitale mogelijkheden zijn om die kennis op deze manier op te kunnen doen en vooral ook te gek om zulke mooie theesoorten met elkaar te proeven. Op een aantal punten werd erg snel door een hoop 'technische termen' gegaan; daar had wat mij betreft nog wel wat langer bij stil gestaan mogen worden om echt de diepte met elkaar in te gaan en het toch goed te kunnen blijven volgen, alhoewel dat digitaal ook weer een grote uitdaging is.
Pita Vandevelde - Les ateliers P. De B. 16 mei 2022 Masterclass Taiwan door Nicoletta Tul
Joyce van der Zalm 16 mei 2022 Masterclass Taiwan door Nicoletta Tul
Nicoletta heeft een duidelijke opbouw in haar masterclass en in haar lessen. Ze haalt de kennis van vorige keer even terug en blikt aan het begin van de les vooruit. Ze legt duidelijk en helder uit. Ze reageert adequaat op vragen zonder van de les af te wijken. De bijbehorende theeŽn waren bijzonder en weg lekker. Deze masterclass is aan te raden voor iedereen die een stukje verdieping wil.
Mark Henderikx - Beans Coffee 15 mei 2022 SCA Roasting Foundation
Nicole Feringa 15 mei 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Het begin v h programma vond ik sterker dan het eind. Verder was het jammer dat we geen feedback kregen op onze huiswerkopdrachten en eind presentatie. Je stopt er de ene keer meer tijd in dan de andere keer maar hoort na het inleveren niks meer.
Reactie van ITC Academy
Dank voor je feedback over de opdrachten. We geven eigenlijk alleen reactie als er iets opvalt en dat was bij jou alleen bij de eerste opdracht (in zeer positieve zin). Maar omdat er nu geen seintje komt dat de opdracht bekeken is, snappen we helemaal dat het nu lijkt alsof er niets mee gedaan is. Dit gaan we aanpassen. We zullen duidelijker melden in Mijn ITC Academy als er een opdracht afgemeld is.
De eindpresentaties worden collectief besproken tijdens de eindexamendag. Helaas moest jij die dag plotseling eerder weg waardoor je hier niet bij was.
Ouder Nieuwer

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.