ITC Academy beoordelingen

Moreno Zwarteveld - Praktijkcollege Zoetermeer 5 april 2024 Barista Skills Foundation
Erg leuke en goede training!
Joke 2 april 2024 Masterclass Koffie voor Theesommeliers
Superleuke masterclass met veel leuke doe-opdrachten. Veel geleerd in 1 dag. Behalve een thee professor is Richard ook heel deskundig op het gebied van koffie.
Rick 27 maart 2024 Green Coffee Foundation
Interessante training voor wie meer wil leren over de basis van Green Coffee. Fijne afwisseling tussen theorie en praktijk, en Paul is een gepassioneerde en kundige trainer.
Ruben Haak - Drents Bakkie 26 maart 2024 Roasting Intermediate
Een geweldige sfeer waar je mee wordt genomen in de wondere wereld van de koffie en het roasten.
Er is aandacht en tijd voor eigen inbreng en vragen en er wordt op een hele leuke heldere manier aandacht geschonken aan de theorie van het roasten. Ook is er aandacht voor literatuur en komen de tips over tools, boeken, personen je om de oren vliegen. Trainer Paul ademt koffie en deelt de passie op een super energieke en passende manier!
Aristeidis Moustakas 26 maart 2024 Roasting Intermediate
Paul is the best, I felt like home and throughout this course I learned a lot as far as concern roasting and met some great people. Thank you
Onno de Vegt - Koffiebedrijf in oprichting 26 maart 2024 Barista Skills Foundation
Monique Groeneveld - Simon Levelt/China Inside 25 maart 2024 Masterclass Nagasaki Tea - avond
Joyce van der Zalm - Enjoy tea 25 maart 2024 Masterclass Nagasaki Tea - avond
De masterclass werd gegeven door Marjolein en in het Nederlands. We kregen al gelijk 3 Japanse ambient brews voorgeschoteld. Heerlijk! En daar zou t niet bij blijven. We kregen veel Japanse thee te drinken en konden daardoor goed de verschillen merken. Daarnaast hebben we ook Matcha geklopt en gedronken. Ook gingen we aan de slag met een Japanse theepot, de Kyushu. Kortom, een complete Masterclass met veel informatie, veel proeven en zelf acties aan de slag geweest. Het was een waar feestje.
Natalie 23 maart 2024 Masterclass Nagasaki Tea - avond
Goede voorbereiding,
De presentatie was heel interessant en leuk .
Madelien 22 maart 2024 Masterclass Nagasaki Tea - middag
Leuke mix van theorie, persoonlijke ervaringen en praktijk.
Masterclass werd verzorgd enthousiaste Marjolijn Raijmakers. Ze had mooie thee meegenomen uit ?haar? gebied in Japan.
Aanrader!
Ouder Nieuwer

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.