ITC Academy beoordelingen

Rian de Velde - de Jager 17 juli 2024 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Mariette Haanschoten 10 juli 2024 Brewing Professional
Veel informatie, maar op een goed en rustig tempo uitgelegd! Fijne sfeer en al het benodigde materiaal is aanwezig. Ik zou zeker weer een training volgen hier!
Reactie van ITC Academy
Fijn dat je een goede training hebt gehad. Mariette, je bent weer van harte welkom!
Mischa 9 juli 2024 Thee 1
Interessante dag met lichte theorie. Wat komt er kijken bij de productie van thee en waar let je op bij het zetten van thee. Je zet zelf thee en natuurlijk proef je ook veel. Richard weet het zo in te delen dat het geen moment saai is.
Mischa 9 juli 2024 Thee 2
Een erg interessante dag met wat meer theorie dan bij Thee 1. Veel geleerd over wat er komt kijken bij de productie van diverse soorten thee. Het is ook deze cursusdag veel thee zetten, op allerlei verschillende manieren, en weer veel proeven. Handvatten gekregen om thuis te experimenteren om op andere manieren thee te zetten en om nieuwe theeŽn te gaan proberen. De combinatie theorie en zelf bezig zijn was goed in balans.
Anoniem 9 juli 2024 Thee 2
Ik vond de training geweldig! Veel thee gedronken en weer veel geleerd.
Anoniem 2 juli 2024 Barista Skills Intermediate
Benjamin Dekker - Blend Ben 2 juli 2024 Barista Skills Intermediate
Erg leuke en leerzame dagen gehad bij Laura!
Thijmen 2 juli 2024 Thee 1
Een zeer waardevolle training gekregen van Richard, hij verteld met passie over zijn (naar mijn mening) oneindige kennis over thee!
Andreea Han - Rozmarin 2 juli 2024 Thee 1
Voor mij was het heel leerzaam en leuk.
John Krikken - Feyen 1 juli 2024 Coffee Expert Program
Allereerst een fijne setting om kennis tot je te nemen. Paul is een prima instructeur die het ook niet schuwt om even van de gebaande paden te gaan, heeft een prettige toon van spreken en kan je prima een dag onder zijn vleugels nemen zonder dat het ook maar een moment gaat vervelen. De opleiding heeft mij verdere diepgang in de materie rondom koffie verschaft die mij ook in mijn dagelijkse werk verder zal helpen deze mooie wereld verder te ontdekken. Weer diverse leuke mensen leren kennen en een mooie tijd gehad. Dank hiervoor!
Ouder Nieuwer

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.