ITC Academy beoordelingen

Kamaldjit Singh 3 juni 2023 Roasting Intermediate
De SCA Roasting Intermediate-cursus bij de ITC Academy is echt geweldig voor koffiebranders die hun spel willen verbeteren. Je krijgt zowel theoretische als praktische lessen, waarbij je de vrijheid hebt om te experimenteren met diverse koffiesoorten en brandprofielen. De instructeur, Paul Tinhout, is buitengewoon deskundig en gepassioneerd. Je leert niet alleen hoe je de kwaliteit controleert en verschillende cuppingtechnieken toepast, maar ook hoe je je brandvaardigheden naar een hoger niveau tilt. Als je serieus bent over koffiebranden, is deze cursus absoluut een aanrader.
Sofie 30 mei 2023 Master Barista Program
Leuke en persoonlijke begeleiding. De trainer weet ontzettend veel en is passievol over koffie. Aanrader!
Simone Prak - Simon LÚvelt 27 mei 2023 Masterclass Ik wil iets met thee, maar wat?
Interessante training met veel zelfreflectie. Er is voldoende ruimte om met anderen van gedachten te wisselen waardoor je waardevolle input krijgt van je medecursisten. Super leuk en heel veel inspiratie opgedaan!
Sander Veenvliet - Hesselink Koffie 26 mei 2023 Roasting Intermediate
Erg aangename sfeer. Goeie duidelijke uitleg. En zeer interessant.
Onno 26 mei 2023 Roasting Foundation
Ellen 26 mei 2023 Masterclass Ik wil iets met thee, maar wat?
Overzichtelijke opbouw van de presentatie, met voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Ook de theorie afgewisseld met de praktijkopdrachten is erg prettig. Van mij had het theoretische gedeelte wel net iets korter gemogen, zodat we nog net wat meer tijd konden besteden aan praktijkopdrachten of 1 op 1 gesprekken met de overige cursisten (voor mij blijft praktijk en het doen altijd beter hangen dan luisteren naar theorie en theorie lees je dan thuis wel weer na). De masterclass heeft zeker een motortje in mij 'aangezet', ik ben blij dat ik geweest ben en zou het zeker aanbevelen aan anderen.
Paul Van der Hulst - Nederlandse overheid 25 mei 2023 Roasting Intermediate
Tijdens mijn werk word ik geconfronteerd met allerlei operationele uitdagingen daar waar het gaat om koffiebranden, smaak e.d.. De training Roasting Intermediate bestaat voor 80% uit een hands-on training en geeft een uitstekend inzicht in de techniek van koffiebranden en de manieren waarop je koffie kunt be´nvloeden. Met mijn 40 jarige ervaring in de koffie heb ik nieuwe inzichten gekregen in de wondere wereld die koffie heet. Een aanrader
Hidde Smeets - Giraffe Coffee Roasters 25 mei 2023 Roasting Foundation
Saskia Snip 19 mei 2023 Thee 1
Zeer interessante training, docent had veel kennis en kon dit op een leuke manier overbrengen. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Leuke groep deelnemers. Mijn passie voor thee is nog meer aangewakkerd en smaakt naar meer.
Patrick Visser - Studio Koffieboon 18 mei 2023 Master Barista Program
Hele interessante en leuk opleiding! Leuke en kundige leraar.
Ouder Nieuwer

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.