ITC Academy beoordelingen

Dennis Bosklopper 5 december 2021 SCA Sensory Skills Foundation
Voldeed volledig aan de verwachtingen! De trainer weet duidelijk waar hij het over heeft. Veel kunnen proberen, smaakt naar meer ;)
Martin Scheepbouwer 3 december 2021 SCA Sensory Skills Foundation
zeer interessante training gericht op smaakbeleving. Echt iets nieuws voor mij!
Erik 2 december 2021 Home Barista
Ik heb echt heel erg veel geleerd, super om te doen !
Met dezelfde bonen en dezelfde machine maar een andere maling verschillende espresso's gemaakt van heel erg vies tot superlekker. Als je dat kan leren dan heb je er echt iets aan !
Voor iedereen die van een goede koffie houdt: Dit moet je gedaan hebben.
Ben Zijl 2 december 2021 Thee 1
Zeer leerzaam. Er ging echt een wereld voor mij open!
Beau Dankers 1 december 2021 Thee 1
MariŽt Ter Veld - J.J. Darboven bv 24 november 2021 Cacao 2
Vooral het proeven van de diverse single origin chocolade en de bespreking van de aroma's waren zeer waardevol om meer kennis over cacao en (drink)chocolade te vergaren. En ik vond het super leuk om zelf in de middag cacaobonen te roosteren, chocolade te tempereren en repen te maken!
Wesley van der Veen - Hesselink Koffie 23 november 2021 SCA Barista Skills Intermediate
Erg leuke training gehad van Paul, twee dagen volledig ondergedompeld in de wereld van koffie. Voor mij bekend terrein achter de machine, maar heel fijn om mezelf te blijven verbeteren. Daarnaast goede theoretische aanvulling, weer helemaal b(l)ij!
Rensina Steursma - Yourdailyteacup 23 november 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Zeer uitgebreide opleiding. Hoewel ik al veel voorkennis had door mijn theesommelier thuisstudie en wat jaren ervaring door mijn theebedrijf heb ik alsnog veel bij geleerd. Mede het samen proeven en bespreken van de theeŽn heeft me veel bijgebracht! Nu door met jaar 2.
Elly Zwaan 22 november 2021 Thee 1
Erg leerzaam, kleine groep en 'n geweldige docente. Op naar Thee 2!
Marja Zwaan 19 november 2021 Thee 1
Ouder Nieuwer

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.