ITC Academy beoordelingen

Rosita Karaya - - 19 februari 2024 Kennismaking Thee
Een leerzame maar vooral ontzettend leuke middag gehad met aandacht voor onze individuele wensen. Dank aan de ervaren en gepassioneerde leermeester Richard. Het zaadje is geplant!
Anne Schilders 18 februari 2024 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Marja Zwaan 16 februari 2024 Masterclass Lumbini - Tasting Sri Lanka tea
Steef 16 februari 2024 Thee 1
Leuke en interessante training met kleine groep (3 cursisten). Richard kan enorm boeiend vertellen over de wereld van thee. Een tip: de middagpauze mag korter om nog meer tijd te hebben voor theorie en oefenen.
Willy 15 februari 2024 Masterclass Thee mocktails
Een leuke leerzame dag met veel interactie binnen een kleine groep.
Wilma Prins-de Bruijn 15 februari 2024 Masterclass Lumbini - Tasting Sri Lanka tea
Informatieve presentatie, interessante theeŽn en leuke interactie.
Esther Dons-Menkveld 15 februari 2024 Thee 1
Wat een super inspirerende dag! Actief, vol verhalen, enorm veel kennis. Richard is echt een geweldige trainer! Het had nog veel langer mogen duren. Dit smaakt echt naar meer!
Reactie van ITC Academy
Wat leuk dat je zo enthousiast bent!
Josien Bijl 9 februari 2024 Roasting Foundation
Janske Van Oers - Shell Oeijenbraak 9 februari 2024 Barista Skills Intermediate
Het was fantastisch! Heerlijk dat de passie zo voelbaar was en dat het met elkaar zo goed ging. We hadden gelijk een klik!

Ik ben nog meer geÔnspireerd geraakt, door de ruimte, door het gevoel, de sfeer en vooral door Richard. Hoe hij de passie door gaf en het geduld met uitleggen. Dankjewel voor alles! Ga zo door, hopelijk in toekomst nog meer van jullie leren! Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen! Liefs Janske
Lisa van Os 9 februari 2024 Barista Skills Intermediate
Echt een hele leuke 2 dagen gehad! Enorm veel geleerd en leuk om tussen mensen te zitten die ook zo gepassioneerd over koffie zijn:) Als koffie maken je passie is en je wilt er meer over weten zou ik deze training zeker aanraden. Ik ben er iniedergeval heel blij mee!
Ouder Nieuwer

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.