ITC Academy beoordelingen

Anoniem 2 augustus 2021 Master Barista Program
Silvana Pouleyn 19 juli 2021 Master Barista Program
Ondanks de Corona was het echt een super jaar. Alles daarin was echt goed geregeld. Van Webinairs tot de klas opsplitsen, zodat we niet te lang eruit waren. Veel opgestoken over de achtergrond van de koffie tot het verstellen van een molen. Super leuke en gezellig (zaterdag)groep. Richard en Paul hadden zoveel kennis, op elke vraag hadden ze een antwoord! Ook de mensen op kantoor hadden het goed geregeld, zodra je een mail stuurde, kreeg je vaak dezelfde dag nog een antwoord met een uitleg over je vraag :)
Irene Pigge - De Koffiekaravaan 19 juli 2021 Master Barista Program
Het was een raar jaar, toegegeven. Het is denk ik daarom dat we qua sensory skills wat zijn tekortgekomen. Ik heb op dat vlak niet het idee dat ik voldoende toegerust ben, maar ik kan het ook relativeren. Mogelijk dat ik Sensory Skills Intermediate ga overwegen, maar vooralsnog denk ik dat de prijs me daarvoor nog iets te hoog is.
Theoretisch zit de training goed in elkaar, al had de toetsing mijns inziens wat duidelijker gemogen. Eerst konden we geen toetsen maken en toen de leerstof niet meer zo paraat was, hadden we ineens toegang tot de toetsen.
Ondanks de hobbels van dit jaar en de frustraties die het soms met zich meebracht, heb ik echt genoten van dit traject en heb ik superveel geleerd van Paul en Richard. Mijn bluf omgezet in kennis, lekkere koffie en een heel relaxte sfeer. Wat was het een leuke training!
Update: Heel fijn dat we alsnog de mogelijkheid aangeboden krijgen om onze sensory skills te oefenen. Heel netjes en goed opgelost!
Natasja Captijn 19 juli 2021 Master Barista Program
Geweldige opleiding met een informele sfeer!
Richard en Paul zijn top trainers!
Maarten van Zelst 12 juli 2021 Master Barista Program
Heel erg leerzaam, boeiende lesstof en kundige trainers, veel meer geleerd dan ik bij aanvang had gedacht!
Paul Roebroek - Restaurant de Jongens 12 juli 2021 Master Barista Program
Paul & Richard hebben vol passie en enthousiasme hun kennis en vaardigheden aan mij overgedragen. Zeer persoonlijke en doelgerichte opleiding. Zeker een aanrader!
Laura van Rhee - Spott eten en drinken 12 november 2020 Master Barista Program
Super leuk gehad en erg veel geleerd, ik vond alleen de toetsen via de itc op de computer erg verwarrend, drie kwart van de vragen waren niet behandeld en de vragen waren vaak ook niet duidelijk. Verder super leuk leer jaar gehad, en onze docent Paul deed het ook erg leuk gaf goede uitleg en veel van geleerd.
Reactie van ITC Academy
Goed om te horen dat je een leuk jaar hebt gehad!
De toetsen waar je het over hebt zijn de SCA toetsen (jullie hebben nog geen ITC toetsen gehad in je jaar). De Nederlandse vertalingen van die SCA toetsen zijn inderdaad soms tenenkrommend en verwarrend. Dit ligt helaas bij de SCA en we hebben hier al meerdere keren over aan de bel getrokken. Ze hebben wel wat kleine aanpassingen gemaakt in de recentere versies (jij had ze al eerder gemaakt), maar het is verre van optimaal. We adviseren daarom vaak om de Engelse versie te doen, die is duidelijker. Maar we nemen het nogmaals mee in onze feedback naar de SCA!
Gideon de Boer - Casa Barista 7 oktober 2020 Master Barista Program
Een fantastische cursus, onder leiding van een zeer bekwame en relaxte leraar. Niets was teveel voor hem. Elke cursusdag met veel plezier beleefd. Een genot om mee te maken.
Plonie van Strijdhoven-Laureijs 6 oktober 2020 Master Barista Program
Michel Rip - Nestlé 6 oktober 2020 Master Barista Program
Ik bedank Paul Tinhout, voor het enthousiasme en de leerzame lessen van het Jaarprogramma Master Barista. Mijn koffie kennis en skills heb ik door dit jaarprogramma over heel de linie beter kunnen structureren en kunnen verfijnen. Door de zeer leuke groep 'van koffienerds' werd het een echt feestje elke keer om naar uit te kijken!
Ouder Nieuwer Bekijk alle beoordelingen

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.