ITC Academy beoordelingen

Master Barista Program

Felix Lijssen 24 april 2024 Master Barista Program
De expertise van Paul is uitzonderlijk. Alles wordt zo goed uitgelegd, en er mag vanalles geproeft/geroken worden. Hierdoor krijg je een goed beeld waarover het gaat.
Elly Wajon 16 april 2024 Master Barista Program
Via een goede bekende van mij kwam ik in aanraking met de wereld van koffie. Inmiddels gepensioneerd, had ik na een poosje wel weer zin in een nieuwe uitdaging.
Na de eerste kennismaking op een introductiedag begon mijn koffie-ervaring louter voor mijn eigen lol. Ondertussen ben ik zodanig enthousiast geworden dat ik ook met de opgedane kennis en vaardigheden aan de slag zou willen gaan gaan als Barista: nieuwe carriere?

Ik wil jullie zeer hartelijk bedanken voor de zeer enthousiasmerende lessen en het hoge kennisniveau van onze docent Paul! Tevens werd ik wel hebberig van al die leuke koffiecatchets. Eyeopener voor mij was de opwaardering van de filterkoffie: vond t maar niks: slappe bak, vergeleken bij espresso. Echter met de juiste koffie en zetmethode is t zelfs lekkerder dan espresso heb ik ontdekt: dank voor die ervaring.
Valt er dan helemaal niks te verbeteren? Ik kan nu geen verbeterpunten verzinnen??.
Ik gluur alweer naar n vervolgcusrus, maar ga eerst aan de slag in het ?veld?😊
Reactie van ITC Academy
Het is heel fijn om zo'n enthousiaste cursiste in de groep te hebben. Het is erg leuk om je mail te lezen want dit is wel waar je het voor doet.
Grappig ook hoe je bent 'omgekeerd' naar de slappe bak: het heeft inderdaad alles te maken met de juiste koffie en de juiste zetmethode en dat laatste heb ik je kunnen leren.

Er is zeker nog een vervolg op het Master Barista Program, het zogenaamde Coffee Expert Program dat onlangs in maart weer van start is gegaan en in 2025 weer zal worden ingepland.
Heel veel plezier in het veld en wie weet zien we je binnenkort weer terug.
Lukas Tremp 7 maart 2024 Master Barista Program
Anoniem 7 maart 2024 Master Barista Program
Prima cursus, in ons geval een erg plezierige trainer!
Gijs Streefkerk - Koffiehuisje 6 december 2023 Master Barista Program
Echt een aanrader. Zowel voor mensen die net komen kijken in de wereld van koffie, als voor de wat meer ervaren barista een fantastische manier om je kennis te vergroten. En vooral ook erg leuk om dit samen te doen met andere enthousiastelingen.
Michiel 29 november 2023 Master Barista Program
Het volgen van het jaarprogramma was voor mij een fantastische ervaring. Nu ik het master barista diploma heb behaald vind ik het erg jammer om de nieuwe koffie familie die ik gedurende 1 jaar heb mee mogen maken niet meer maandelijks zal ontmoeten. Ik zal zeker nog eens aankloppen met nieuwe koffies om die te delen met de ITC Academy!
Paolo 28 november 2023 Master Barista Program
Jiska van Egmond 19 november 2023 Master Barista Program
Het is fantastisch. Heel leerzaam, top trainer, mega interessant, heel tof
Menno Stok 17 november 2023 Master Barista Program
koffiekennis en smaakbeleving is enorm gegroeid. Heel leuke ervaring die naar meer smaakt!
Sofie 30 mei 2023 Master Barista Program
Leuke en persoonlijke begeleiding. De trainer weet ontzettend veel en is passievol over koffie. Aanrader!
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.