ITC Academy beoordelingen

Home Barista

Hans Plag 21 maart 2022 Home Barista
Persoonlijk had ik meer praktijk verwacht. Nu was het tot 15:00 uur theorie en daarna pas praktijk. Als je kijkt naar 10:00 start en 16:00 uur einde. Heb ik dat al minimaal ervaren.
Reactie van ITC Academy
We hebben wat mailcontact over je opmerking gehad, want dit zou inderdaad zo niet moeten. Het klopt dat we altijd beginnen met een stukje theorie en dan is het wel zo efficiŽnt om dat eerst centraal te doen, anders moet de trainer bij iedereen hetzelfde uitleggen. Maar volgens de trainer zouden jullie die dag zeker in de ochtend al aan de slag gegaan zijn achter de machines, dus daar zit een verschil in beeldvorming. Maar in ieder geval goed om te horen dat de dag zeker als zinvol is ervaren.
Joep 21 december 2021 Home Barista
Erik 2 december 2021 Home Barista
Ik heb echt heel erg veel geleerd, super om te doen !
Met dezelfde bonen en dezelfde machine maar een andere maling verschillende espresso's gemaakt van heel erg vies tot superlekker. Als je dat kan leren dan heb je er echt iets aan !
Voor iedereen die van een goede koffie houdt: Dit moet je gedaan hebben.
Aldwin Sanders 25 oktober 2021 Home Barista
Goede training met een goede trainer! Wellicht iets teveel theorie, maar dat is persoonlijk. Zeker zinvol en een aanrader.
Roel 25 oktober 2021 Home Barista
Goede training; theorie en praktijk hadden iets meer gekoppeld kunnen worden in kortere intervallen. Super docente met veel enthousiasme en kennis
Ralf 25 oktober 2021 Home Barista
Cindy 10 maart 2020 Home Barista
Genoten van een leerzame, gezellige dag op een mooie, zeer schone en verzorgde locatie en met een prettige trainer. Goede afwisseling van theorie en praktijk met voldoende mogelijkheid tot oefenen. Zeker de moeite waard en inspirerend voor de toekomst.
Anoniem 10 maart 2020 Home Barista
Simon Wiersma 25 februari 2020 Home Barista
Een leuke leerzame dag. Veel geleerd en hebben na deze dag besloten om een espresso apparaat aan te schaffen. Bedankt.
Anoniem 22 februari 2020 Home Barista
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.