ITC Academy beoordelingen

Erik 2 december 2021 Home Barista
Ik heb echt heel erg veel geleerd, super om te doen !
Met dezelfde bonen en dezelfde machine maar een andere maling verschillende espresso's gemaakt van heel erg vies tot superlekker. Als je dat kan leren dan heb je er echt iets aan !
Voor iedereen die van een goede koffie houdt: Dit moet je gedaan hebben.
Aldwin Sanders 25 oktober 2021 Home Barista
Goede training met een goede trainer! Wellicht iets teveel theorie, maar dat is persoonlijk. Zeker zinvol en een aanrader.
Roel 25 oktober 2021 Home Barista
Goede training; theorie en praktijk hadden iets meer gekoppeld kunnen worden in kortere intervallen. Super docente met veel enthousiasme en kennis
Ralf 25 oktober 2021 Home Barista
Cindy 10 maart 2020 Home Barista
Genoten van een leerzame, gezellige dag op een mooie, zeer schone en verzorgde locatie en met een prettige trainer. Goede afwisseling van theorie en praktijk met voldoende mogelijkheid tot oefenen. Zeker de moeite waard en inspirerend voor de toekomst.
Anoniem 10 maart 2020 Home Barista
Simon Wiersma 25 februari 2020 Home Barista
Een leuke leerzame dag. Veel geleerd en hebben na deze dag besloten om een espresso apparaat aan te schaffen. Bedankt.
Anoniem 22 februari 2020 Home Barista
Jan Koop de Boer - Mark Climate Technology 10 februari 2020 Home Barista
Erg leerzaam op een leuke manier.
Jan Willem Meulbroek - TIMESAVERS INTERNATIONAL BV 12 december 2019 Home Barista
Zeer leerzame dag. Veel geleerd over de diverse facetten die komen kijken bij het maken van(vooral espresso en cappucino) koffie. Zeer kundige uitleg van een duidelijk kundige docent.
Ouder Nieuwer Bekijk alle beoordelingen

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.