ITC Academy beoordelingen

Ben Zijl 2 december 2021 Thee 1
Zeer leerzaam. Er ging echt een wereld voor mij open!
Beau Dankers 1 december 2021 Thee 1
Elly Zwaan 22 november 2021 Thee 1
Erg leerzaam, kleine groep en 'n geweldige docente. Op naar Thee 2!
Marja Zwaan 19 november 2021 Thee 1
Esther Mercx - Niet van toepassing 9 november 2021 Thee 1
Ik vond de training zeer geslaagd. Miranda is professioneel en heeft veel kennis en kunde. De afwisseling in de training heb ik erg gewaardeerd. Ik kwam vol energie thuis. Bedankt.
Eline Bruine de Bruin 8 november 2021 Thee 1
Deze training heeft mijn verwachtingen overtroffen: de inhoud was precies waar ik naar op zoek was, een goede mix tussen theorie en praktijk en een trainster die heel enthousiast was, goed kon uitleggen en veel verstand van zaken heeft.
Nathalie 8 november 2021 Thee 1
De training was erg goed. Interessant en leerzaam.
Voor mij persoonlijk is het een te lange dag, met veel theorie.
Dat weerhoudt me om de jaarcursus te gaan doen, terwijl ik die eigenlijk wel heel graag zou willen volgen!
Zeker een aanrader, deze kennismaking met thee.
Tessa 12 juli 2021 Thee 1
Erg tevreden! Fijne uitleg. Heel veel gezet en geproefd.
Dirk Breedveld 11 juli 2021 Thee 1
Loes 29 november 2020 Thee 1
Wat een topdag! Echt een aanrader. Paul wist met zijn enthousiasme en kunde van begin tot einde te boeien. De dag zat prima in elkaar; een goede afwisseling in luisteren, doen en proeven. Dat alles in een ontspannen sfeer met gezellige medecursisten.
Ouder Nieuwer Bekijk alle beoordelingen

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.