ITC Academy beoordelingen

Thee 1

David Cousins - Hotel Des Indes 23 januari 2023 Thee 1
Zeer interessant en direct toepasbaar thuis en op mijn werk. Thee 1 bevat de basiskennis en vaardigheden die je nodig hebt om altijd goede thee te kunnen zetten. Voldoende tools om zelf verder mee te gaan.
Anoniem 22 november 2022 Thee 1
Wesley Willemsen 21 november 2022 Thee 1
Super leerzaam, erg interessant. Alles werd duidelijk uitgelegd. En heerlijke theeŽn geproefd
Arda 10 juni 2022 Thee 1
Erg leuke dag. Goed afwisseling van theorie en praktijk. Goede basis voor hierna.
Marianne Stroobach 9 juni 2022 Thee 1
Echt mooie dag en veel kennis opgedaan. Docent erg kundig. Complimenten!!
Jolanda 29 maart 2022 Thee 1
Marcel Mook - Van Boon tot Bakkie 28 maart 2022 Thee 1
Wat je leert zijn de verschillende thee/kruiden soorten en hiervan de zet methodes. En hoe arbeidsintensief het plukken van een goede thee is.
Anoniem 28 maart 2022 Thee 1
Miranda is een zeer kundige cursusleidster. Ze weet goed te schakelen tussen de theorie en de praktijk van thee & thee zetten. Hierdoor vloog de tijd voorbij. Dit smaakt dus naar meer ;)
Paul 28 maart 2022 Thee 1
Praktijk en theorie door elkaar, veel zelf aan de slag en ervaringen opdoen. Ik heb veel geleerd op een leuke dag.
Ben Zijl 2 december 2021 Thee 1
Zeer leerzaam. Er ging echt een wereld voor mij open!
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.