ITC Academy beoordelingen

Thee 1

Saskia Snip 19 mei 2023 Thee 1
Zeer interessante training, docent had veel kennis en kon dit op een leuke manier overbrengen. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Leuke groep deelnemers. Mijn passie voor thee is nog meer aangewakkerd en smaakt naar meer.
Marieke IJsendoorn 18 mei 2023 Thee 1
Ik heb Thee training 1 gevolgd en gelukkig had ik me al ingeschreven voor Thee training 2 want deze dag smaakte naar meer! Ik heb ontzettend veel geleerd over thee en Richard is een hele kundige en leuke trainer die bizar veel weet over thee. Ik vind het een aanrader!
Floor 7 februari 2023 Thee 1
Ik heb een superleuke en leerzame dag gehad waarin we volop thee geproefd hebben en we veel inspiratie hebben gekregen over verschillende thee soorten.
David Cousins - Hotel Des Indes 23 januari 2023 Thee 1
Zeer interessant en direct toepasbaar thuis en op mijn werk. Thee 1 bevat de basiskennis en vaardigheden die je nodig hebt om altijd goede thee te kunnen zetten. Voldoende tools om zelf verder mee te gaan.
Anoniem 22 november 2022 Thee 1
Wesley Willemsen 21 november 2022 Thee 1
Super leerzaam, erg interessant. Alles werd duidelijk uitgelegd. En heerlijke theeŽn geproefd
Arda 10 juni 2022 Thee 1
Erg leuke dag. Goed afwisseling van theorie en praktijk. Goede basis voor hierna.
Marianne Stroobach 9 juni 2022 Thee 1
Echt mooie dag en veel kennis opgedaan. Docent erg kundig. Complimenten!!
Jolanda 29 maart 2022 Thee 1
Marcel Mook - Van Boon tot Bakkie 28 maart 2022 Thee 1
Wat je leert zijn de verschillende thee/kruiden soorten en hiervan de zet methodes. En hoe arbeidsintensief het plukken van een goede thee is.
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.