ITC Academy beoordelingen

Thee 1

Aldwin Sanders 19 juni 2023 Thee 1
We hebben de training gehad van Richard. Hij is erg gedreven, veel kennis en volledig maatwerk. Wat een topper. Thee 2 staat al gepland en we kijken ernaar uit. Een 10 met een griffel!
Anoniem 12 juni 2023 Thee 1
Anna Drenth - eigen onderneming als coach 8 juni 2023 Thee 1
Een prettige mix van kennisoverdracht en praktijk. De trainer speelde op een aangename manier in op de vragen en wensen van de deelnemers waardoor het ook afgestemd was op de groep. Ik heb veel geleerd en nog veel meer vragen. Dat vraagt dus om een vervolg.
Saskia Snip 19 mei 2023 Thee 1
Zeer interessante training, docent had veel kennis en kon dit op een leuke manier overbrengen. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Leuke groep deelnemers. Mijn passie voor thee is nog meer aangewakkerd en smaakt naar meer.
Marieke IJsendoorn 18 mei 2023 Thee 1
Ik heb Thee training 1 gevolgd en gelukkig had ik me al ingeschreven voor Thee training 2 want deze dag smaakte naar meer! Ik heb ontzettend veel geleerd over thee en Richard is een hele kundige en leuke trainer die bizar veel weet over thee. Ik vind het een aanrader!
Floor 7 februari 2023 Thee 1
Ik heb een superleuke en leerzame dag gehad waarin we volop thee geproefd hebben en we veel inspiratie hebben gekregen over verschillende thee soorten.
David Cousins - Hotel Des Indes 23 januari 2023 Thee 1
Zeer interessant en direct toepasbaar thuis en op mijn werk. Thee 1 bevat de basiskennis en vaardigheden die je nodig hebt om altijd goede thee te kunnen zetten. Voldoende tools om zelf verder mee te gaan.
Anoniem 22 november 2022 Thee 1
Wesley Willemsen 21 november 2022 Thee 1
Super leerzaam, erg interessant. Alles werd duidelijk uitgelegd. En heerlijke theeŽn geproefd
Arda 10 juni 2022 Thee 1
Erg leuke dag. Goed afwisseling van theorie en praktijk. Goede basis voor hierna.
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.