ITC Academy beoordelingen

Masterclass Ceylon Artisanal Tea Association

Johanna Tetteroo - Dijk 6 april 2022 Masterclass Ceylon Artisanal Tea Association
Heel knap om zo veel mensen te gelijk mee te laten doen en toch iedereen goed te voorzien van antwoorden op vragen d.m.v. chat en iemand die de vragen verzameld en aan de docent stelt. Geweldig ook dat dit in het land van de herkomst van de thee uitgezonden werd. Ik werd er helemaal blij van om hierbij te mogen zijn. Het bijbehorende theepakket dat ik besteld heb maakte het compleet! De verbinding / geluid was soms niet optimaal, maar dat had ook zijn charmes. Als er weer zoiets komt, dan ben ik er graag bij!
MariŽt Ter Veld 14 februari 2022 Masterclass Ceylon Artisanal Tea Association
Mooie video's van de theetuinen en heel leuk in combinatie met de proeverijen van de theespecials uit deze tuinen. Interactief en leerzaam.
Annemarie de Bel 1 februari 2022 Masterclass Ceylon Artisanal Tea Association
Myrthe 23 januari 2022 Masterclass Ceylon Artisanal Tea Association
Complete thee ervaring! Op de zondagochtend exclusieve thee proeven met de gastvrijheid van thee-experts en theeboeren uit Sri Lanka. Je waant je even in de tropen alsof je er zelf bij bent. Aanrader!
Linda 21 januari 2022 Masterclass Ceylon Artisanal Tea Association
Wonderful to hear the stories and feel the passion!
Petra 19 januari 2022 Masterclass Ceylon Artisanal Tea Association
Interessant om te zien hoe de theeboeren werken met en praten over hun thee. En helemaal fijn om ook die thee te kunnen proeven.
Marella Geerlings 19 januari 2022 Masterclass Ceylon Artisanal Tea Association
Een hele leuke ervaring om op deze manier plantages te kunnen bezoeken.
Heel veel gezien en heel veel van geleerd.
En bovenal, onze 1ste bestelling voor onze theewinkel bij 1 van de plantages geplaatst, dit wordt een hele mooie aanwinst voor onze winkel.
Karin Rochat - Wouters 19 januari 2022 Masterclass Ceylon Artisanal Tea Association
Nathalie 19 januari 2022 Masterclass Ceylon Artisanal Tea Association
Alhoewel ik niet alle seminars heb kunnen volgen, vond ik het boeiend om te zien hoe men op de verschillende theetuinen denkt over hun eigen theeŽn (en wat collega's ervan vinden), welke soorten gemaakt worden en hoe die tot stand zijn gekomen.
Martine 19 januari 2022 Masterclass Ceylon Artisanal Tea Association
Erg leerzaam en interessant om thee uit Sri Lanka beter te leren kennen. Daarnaast een unieke mogelijkheid om het land beter te leren kennen via de Tea farmers. Dank voor het organiseren!
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.