ITC Academy beoordelingen

Theesommelier Opleiding Leerjaar 1

Anne Schilders 18 februari 2024 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Marc Meijer - eigen bedrijf (niet horeca) 7 januari 2024 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Ik vond het een fantastische opleiding; de lesdagen waren inhoudelijk goed opgebouwd en werden voorgezeten door inspirerende docenten. Ook de communicatie rondom de opleidingsdagen verliep uitstekend.
Ju-Ting Lee 1 september 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Een echte aanrader voor iedereen die een passie voor thee deelt 🥰
Eva van Heeswijk 24 augustus 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Jeanine 24 augustus 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Wat een leuke training was dit! De docent Richard en alle gastdocenten weten zo veel en hebben zoveel passie voor thee, dat iedere cursusdag een feestje was. Samen met een medecursist reed ik steeds na een cursusdag duizelend van alle nieuwe kennis en smaken, en geinspireerd om de kennis toe te passen weer naar huis. Dank jullie wel en zeker tot ziens!
Monique Groeneveld - China Inside 29 april 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
In het jaarprogramma theesommelier krijg je een breed inzicht in thee uit de verschillende gebieden met daar aan gekoppeld het foodpairen met thee. In het afgelopen jaar heb ik veel nieuwe kennis op gedaan, bovendien vinden de lessen plaats in een prettige informele setting.
Sin Yan Chan 19 februari 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Leerzaam en leuk. Aan de hand van de readers, online studie, het onderwijs door verschillende docenten en uitstap meer leren over thee en wat je er mee kan. Het heeft voor mij het thee maken en drinken een extra dimensie gegeven: je weet meer hoe of wat en ook theoretisch en praktisch verrijkt door er veel mee bezig te zijn geweest.
Ida Dahlhaus - Ida's Thee & Koffie 24 januari 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Mooie cursus met veel informatie en ruim opgezet.
Marlou Beke 25 oktober 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Paulien Breitsma 18 oktober 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Afgelopen jaar ben ik onder gedompeld in de wereld van thee. En wat was het fantastisch! Écht genoten. Zoveel geleerd, beleefd & geproefd! Ik vind de ITC een zeer professionele organisatie. De leraren zijn zeer vakkundig & het leerproces van de klas staat voorop. Ik kijk uit naar het tweede jaar! :-)
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.