ITC Academy beoordelingen

Anoniem 1 september 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Onmisbare opleiding voor ieder die (semi)professioneel met thee bezig is en voor iedereen met meer dan gemiddelde interesse voor thee.
Marella Geerlings - VillaServies 1 september 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Meyrem Gram - VillaServies 1 september 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Super leuke opleiding, veel geleerd!
Petra 1 september 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Elselina 28 augustus 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
De lessen waren heel waardevol, Richard weet heel veel en deelde zijn kennis op een interactieve manier. We konden ook zelf aan de slag in de lessen op locatie, dat was heel goed en superleuk. Het lesmateriaal kan wel beter zoals de sheets met bijvoorbeeld onleesbare kaarten of zaken die niet heel relevant zijn. Dit zag je ook soms in de toets terug, bijvoorbeeld een vraag over een jaartal en dan in de antwoorden 1916 of 1926. (Is misschien een idee voor een huiswerkopdracht; bedenk 3 goede toetsvragen over de lesstof?) De eindpresentatie mag ook strenger beoordeeld worden. Het is heel leuk dat een eigen invulling gegeven mag worden maar de beoordeling mag ook op het overbrengen en toepassen van theekennis (en dan mag je wel zelf bedenken wat, want de diversiteit in presentatieonderwerpen was juist heel interessant)
Vond het een erg leuke en leerzame opleiding. Ik kom ook vast nog terug voor vervolgopleidingen
groet!
Petra de Koning 28 augustus 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
veel geleerd in het 1e jaar. het proeven van de 20 theeen had meer geoefend kunnen worden in de lessen. Door corona zal het proeven wellicht minder aandacht hebben gekregen.
Door de interactie met de andere leerlingen ook veel geleerd buiten het lesprogramma.
Nicoline 27 augustus 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Richard is een expert in zijn vakgebied. Het is fantastisch om een opleiding te mogen volgen bij iemand die zo veel passie, kennis en expertise in zijn vakgebied heeft. Heel erg bedankt voor alle interessante en leuke lessen.

Het gehele ITCA team is daarnaast altijd flexibel en klantgericht. In hectische tijden zoals Covid19 hebben jullie snel geschakeld en passende oplossingen gevonden, daarom wil ik bij deze ook graag de rest van het ITCA team bedanken.
Nadja Robbers 8 juli 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Herremanus Hoving 5 juli 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
De opleiding wordt goed en professioneel verzorgd. Een docent met zeer veel ervaring die uitgebreid met veel informatie en over eigen ervaring de lessen geeft.

Een minpunt is de online toetsen die moeten worden gemaakt in echt veel te korte tijd. Daardoor voor mij een certificaat van deelname IPV het diploma.
Reactie van ITC Academy
Fijn dat je de opleiding zo positief hebt ervaren! Jammer dat toetsen maken in online vorm voor jou niet optimaal is. Mede naar aanleiding van jouw situatie hebben we een mogelijkheid toegevoegd om cursisten extra tijd te kunnen geven voor hun toets als dit voor hen nodig is.
Laura Schut - BeanBrothers 1 maart 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Ouder Nieuwer Bekijk alle beoordelingen

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.