ITC Academy beoordelingen

Theesommelier Opleiding Leerjaar 1

Harry KampschŲer 12 juni 2024 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Oprichter en trainer Richard Schukkink is een bevlogen thee-man. Heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Hij is echt overal in de thee-wereld geweest en heeft een enorme parate kennis over alle wat met thee te maken heeft. Dit is bijzonder boeiend. Ook diverse andere trainers zijn bevlogen en actief. Veel geleerd over de diverse theelanden, de 20 beroemdste theeŽn en over productie van thee. Het tempo bij het doornemen van de lesstof zou omhoog kunnen.
Barbara 5 maart 2024 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Elke les was een feest om naartoe te gaan. Het was ongelooflijk bijzonder en leuk om zoveel te leren over thee. Niet alleen ben ik nog enthousiaster geworden over thee, maar mijn omgeving ook, omdat ik nu van alles over thee kan vertellen. Ik geloof dat we in Nederland nog veel kunnen leren over een goede theecultuur.
Audrey 2 maart 2024 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Ondanks dat ik een echte koffieliefhebber was/ben kwam ik in aanraking met thee tijdens een workshop theebeleving van een andere theesommelier. Deze workshop was zo inspirerend en interessant dat ik besloot: hier wil ik meer van weten. Ik schreef me in bij ITC en ging met enige spanning en vooral nieuwsgierigheid naar die eerste les. Ik hoopte dat het leuk zou worden en dat er leuke mensen zouden meedoen.
Nooit had ik verwacht dat het ZO leuk zou worden. Elke les is een feestje. Het enthousiasme en de ongelofelijke schat aan kennis die docent Richard met ons deelde, de interactieve lessen, mijn te gekke 'klas'genoten, de begeleiding door Monique van de 'brew crew' en dan de thee zelf en de rest van de verzorging tijdens de dag.

I can't wait for leerjaar 2!
Reactie van ITC Academy
Hoi Audrey, wat fijn dat het je zo goed bevalt in de thee, je enthousiasme werkt heel aanstekelijk. Graag tot ziens in TSO2
Anne Schilders 18 februari 2024 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Marc Meijer - eigen bedrijf (niet horeca) 7 januari 2024 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Ik vond het een fantastische opleiding; de lesdagen waren inhoudelijk goed opgebouwd en werden voorgezeten door inspirerende docenten. Ook de communicatie rondom de opleidingsdagen verliep uitstekend.
Ju-Ting Lee 1 september 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Een echte aanrader voor iedereen die een passie voor thee deelt 🥰
Eva van Heeswijk 24 augustus 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Jeanine 24 augustus 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Wat een leuke training was dit! De docent Richard en alle gastdocenten weten zo veel en hebben zoveel passie voor thee, dat iedere cursusdag een feestje was. Samen met een medecursist reed ik steeds na een cursusdag duizelend van alle nieuwe kennis en smaken, en geinspireerd om de kennis toe te passen weer naar huis. Dank jullie wel en zeker tot ziens!
Monique Groeneveld - China Inside 29 april 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
In het jaarprogramma theesommelier krijg je een breed inzicht in thee uit de verschillende gebieden met daar aan gekoppeld het foodpairen met thee. In het afgelopen jaar heb ik veel nieuwe kennis op gedaan, bovendien vinden de lessen plaats in een prettige informele setting.
Sin Yan Chan 19 februari 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Leerzaam en leuk. Aan de hand van de readers, online studie, het onderwijs door verschillende docenten en uitstap meer leren over thee en wat je er mee kan. Het heeft voor mij het thee maken en drinken een extra dimensie gegeven: je weet meer hoe of wat en ook theoretisch en praktisch verrijkt door er veel mee bezig te zijn geweest.
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.