ITC Academy beoordelingen

Theesommelier Opleiding Leerjaar 1

Saskia 29 mei 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Super leuk om meer te weten te komen over thee. Echt heel veel geleerd.
Ellen 20 mei 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Ik heb genoten van de opleiding en een hoop geleerd. De docenten hadden veel kennis. Mede dankzij onze ondernemende groep was elke cursusdag weer een feestje!
Als tip wil ik meegeven om de huiswerkopdrachten in de les te bespreken. Het is prettig om nav huiswerk feedback en tips te krijgen en te leren van en met de andere cursisten.
De opleiding smaakt zeker naar meer!
Reactie van ITC Academy
Dank voor je top over de huiswerkopdrachten, daar gaan we zeker wat mee doen!
Nicole Feringa 15 mei 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Het begin v h programma vond ik sterker dan het eind. Verder was het jammer dat we geen feedback kregen op onze huiswerkopdrachten en eind presentatie. Je stopt er de ene keer meer tijd in dan de andere keer maar hoort na het inleveren niks meer.
Reactie van ITC Academy
Dank voor je feedback over de opdrachten. We geven eigenlijk alleen reactie als er iets opvalt en dat was bij jou alleen bij de eerste opdracht (in zeer positieve zin). Maar omdat er nu geen seintje komt dat de opdracht bekeken is, snappen we helemaal dat het nu lijkt alsof er niets mee gedaan is. Dit gaan we aanpassen. We zullen duidelijker melden in Mijn ITC Academy als er een opdracht afgemeld is.
De eindpresentaties worden collectief besproken tijdens de eindexamendag. Helaas moest jij die dag plotseling eerder weg waardoor je hier niet bij was.
Anneke Ammerlaan - Ammerlaan Styling & Producties bv 10 mei 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Anoniem 21 februari 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Zeer enthousiaste leraren met veel ervaring.
Rensina Steursma - Yourdailyteacup 23 november 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Zeer uitgebreide opleiding. Hoewel ik al veel voorkennis had door mijn theesommelier thuisstudie en wat jaren ervaring door mijn theebedrijf heb ik alsnog veel bij geleerd. Mede het samen proeven en bespreken van de theeŽn heeft me veel bijgebracht! Nu door met jaar 2.
Anoniem 1 september 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Onmisbare opleiding voor ieder die (semi)professioneel met thee bezig is en voor iedereen met meer dan gemiddelde interesse voor thee.
Marella Geerlings - VillaServies 1 september 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Meyrem Gram - VillaServies 1 september 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Super leuke opleiding, veel geleerd!
Petra 1 september 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 1
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.