ITC Academy beoordelingen

Theesommelier Opleiding Leerjaar 2

Anoniem 8 januari 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Annemarie 19 september 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Miranda 13 september 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Weer een heerlijk jaar vol zeer uitgebreide thee-theorie en -praktijk! Super interessant om wat meer de verschillende landen en verwerkingsmethoden in te duiken. En ook al heeft tea & food/kaas pairing wat minder mijn interesse... toch heel leuk om daar ook mee aan de slag te gaan.
Maxine Rietveld - Hotel Restaurant De Prins 13 september 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Ondanks dat het een rommelig jaar was door Covid, vond ik dit jaar minder sterk in zijn schoenen staan dan leerjaar 1. Weinig (beloofde) praktijk, veel onduidelijkheden omtrent toetsen, huiswerk, examen. De huiswerkopdrachten worden ook niet meer achteraf behandeld (wat ik jammer vind, want waarom moet je ze anders maken?) Kaas en foodpairing- les liet mij ook in het duister tasten. Ondanks dat er veel praktijk was die les dacht ik achter, wat heb ik nu eigenlijk geleerd?

Ik heb veel plezier gehad dit jaar en ook een hoop geleerd.. maar ga ik omrekenen in kwaliteit.. dan voelde dit jaar wl als een ?opvullend? jaar.
Reactie van ITC Academy
De werkwijze van de opdrachten is inderdaad iets gewijzigd omdat nabespreken tijdens de lessen veel tijd in beslag nam. Alle opdrachten worden nagekeken alleen was de terugkoppeling het afgelopen jaar beperkt. Dit hebben we aangepast en geven nu meer feedback. En we herkennen dat er bepaalde presentaties een iets andere opdrachtbeschrijving staat dan je uiteindelijk online ziet, dat trekken we recht!
Lara Bergers 13 september 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Joke 11 juli 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Door Corona is de jaaropleiding wat anders verlopen dan normaal. Veel bewondering voor hoe flexibel en accuraat de ITCA het op pakte en er alsnog een mooi jaar van maakte. Het niet aflatende enthousiasme van iedereen die er werkt of bij betrokken is, zorgt voor een altijd prettige en gemotiveerde sfeer!
Smaakt wederom naar meer.
Marella Geerlings 10 juni 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Dennis Geluk 9 juni 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Zoals al besproken tijdens de training miste ik de 'grote' lijn in de training. Als je in 1-2 zinnen moeten uitleggen wat het doel van de training is dan was dit bij het 2e jaar duidelijk moeilijk dan bij het eerste jaar. Hierdoor had ik af en toe ook moeite om bepaalde onderwerpen in de grote lijn te kunnen plaatsen.
Reactie van ITC Academy
Leerjaar 2 richt zich met name op 'verdieping en verbreding' van de kennis die opgedaan is in leerjaar 1. En het klopt dat er tussen de onderlinge dagen niet altijd een direct zichtbaar verband is. Dat werkt voor de een prima, voor de ander wat minder :-).
Celeste Andeweg 8 juni 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
In dit tweede leerjaar zit nog meer verdieping qua theesoorten en hun eigenschappen. Ook ga je dieper in op het pairen van thee bij eten. Dit is erg leerzaam en zeker een aanrader.
Laura Schut - BeanBrothers 26 februari 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Mooie verdieping op mijn theekennis. Voldoende praktijk maar wenselijk meer. Hele fijne, manier van lesgeven en interactie.
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.