ITC Academy beoordelingen

Theesommelier Opleiding Leerjaar 2

Wilma Prins-de Bruijn 19 maart 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Meer verdieping en weer heel boeiend. Veel interactie onderling en veel inspiratie. Smaakt naar meer. Op naar leerjaar 3!
Ching-ling 15 maart 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Veel geleerd en vrijheid om de lessen in te halen is een grote pluspunt.
Marc Visscher 11 februari 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Heel leuk om ook jaar 2 te gevolgd te hebben! Echt van meerwaarde t.o.v. leerjaar 1. Je maakt een verdiepingsslag met theorie en natuurlijk oefenen/proeven. Er zijn meerdere lessen over thee gecombineerd met gerechten/kaas. Qua balans misschien net iets te veel lessen terwijl de les die ik graag had willen volgen in het programma voor jaar 2 ontbrak, maar pas in leerjaar 3 zit namelijk: Voedingsmiddelen fysiologie. Richard zit vol humor en is zeer gepassioneerd. Hij weet daadwerkelijk alles! In een kleine groepssamenstelling wordt het daarmee ook meer persoonlijk. Fijn! Bedankt voor een geweldige tijd!
Anoniem 8 januari 2023 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Annemarie 19 september 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Miranda 13 september 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Weer een heerlijk jaar vol zeer uitgebreide thee-theorie en -praktijk! Super interessant om wat meer de verschillende landen en verwerkingsmethoden in te duiken. En ook al heeft tea & food/kaas pairing wat minder mijn interesse... toch heel leuk om daar ook mee aan de slag te gaan.
Maxine Rietveld - Hotel Restaurant De Prins 13 september 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Ondanks dat het een rommelig jaar was door Covid, vond ik dit jaar minder sterk in zijn schoenen staan dan leerjaar 1. Weinig (beloofde) praktijk, veel onduidelijkheden omtrent toetsen, huiswerk, examen. De huiswerkopdrachten worden ook niet meer achteraf behandeld (wat ik jammer vind, want waarom moet je ze anders maken?) Kaas en foodpairing- les liet mij ook in het duister tasten. Ondanks dat er veel praktijk was die les dacht ik achter, wat heb ik nu eigenlijk geleerd?

Ik heb veel plezier gehad dit jaar en ook een hoop geleerd.. maar ga ik omrekenen in kwaliteit.. dan voelde dit jaar wl als een ?opvullend? jaar.
Reactie van ITC Academy
De werkwijze van de opdrachten is inderdaad iets gewijzigd omdat nabespreken tijdens de lessen veel tijd in beslag nam. Alle opdrachten worden nagekeken alleen was de terugkoppeling het afgelopen jaar beperkt. Dit hebben we aangepast en geven nu meer feedback. En we herkennen dat er bepaalde presentaties een iets andere opdrachtbeschrijving staat dan je uiteindelijk online ziet, dat trekken we recht!
Lara Bergers 13 september 2022 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Joke 11 juli 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Door Corona is de jaaropleiding wat anders verlopen dan normaal. Veel bewondering voor hoe flexibel en accuraat de ITCA het op pakte en er alsnog een mooi jaar van maakte. Het niet aflatende enthousiasme van iedereen die er werkt of bij betrokken is, zorgt voor een altijd prettige en gemotiveerde sfeer!
Smaakt wederom naar meer.
Marella Geerlings 10 juni 2021 Theesommelier Opleiding Leerjaar 2
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.