ITC Academy beoordelingen

Anoniem 24 juni 2021 SCA Barista Skills Foundation
Emily Verleun 22 juni 2021 SCA Barista Skills Foundation
Ik vond de training mega leerzaam, ook fijn dat het groepje klein was zodat je goed vragen kon stellen. De variatie tussen het luisteren naar de stof en het praktijk gedeelte vond ik heel prettig. Ik raad het zeker aan om deze training te volgen! En ik ben heel enthousiast geworden na de training om verder te groeien naar Barista.
Fred 22 juni 2021 SCA Barista Skills Foundation
Leuke en leerzame dag, gegeven door vakkundige trainer met kennis. Meerdere espresso's en cappuccino's gemaakt met variŰrende instellingen en op verschillende machines. Vandaag m'n eigen espressomachine gekocht om verder te oefenen en te perfectioneren.
Marjolein van Daalen 22 juni 2021 SCA Barista Skills Foundation
De trainer Paul was erg bevlogen en kundig, maar het was wel heel veel in 7 uur en ik denk dat we misschien nog meer op hadden kunnen steken als we ook bij elkaar hadden mee kunnen kijken. Fijne locatie, mooie apparaten en s˙perveel nieuwe dingen geleerd!
J.P. Havenga 29 april 2021 SCA Barista Skills Foundation
Toffe duidelijke ge´nteresseerde leerkracht!
Nona Winterink 16 april 2021 SCA Barista Skills Foundation
Ontzettend leuke training! Zeker een aanrader. Heel veel geleerd
Johan Schut 8 april 2021 SCA Barista Skills Foundation
Als je denkt dat je na deze cursus een barista bent dan kom je bedrogen uit. Wat je wel leert zijn de stappen die je moet doen om een goede espresso/cappuccino te kunnen maken en met de informatie en training die je in de cursus krijgt moet dat zeker gaan lukken. Voor mijzelf was de doelstelling om een goede espresso/cappuccino uit mijn thuis espresso machine te kunnen maken. De cursus heeft mij een flink eind op weg geholpen maar de rest zal ik toch zelf moeten doen. De cursusleider geeft met veel enthousiasme de training die voor een belangrijk deel uit praktijk oefeningen bestaat. Als je serieus wilt leren een espresso te maken dan is deze cursus zeker een aanrader en een eerste stap.
Reactie van ITC Academy
Top dat je een goede basis hebt gekregen om je vaardigheden thuis verder uit te bouwen!
Brenda van Stirum 8 april 2021 SCA Barista Skills Foundation
Marco is een enthousiaste koffie-kenner. Ik heb veel geleerd over de soorten koffiebonen, het bedienen van een espressomachine, en natuurlijk latte art, waar ik me ook heel erg op had verheugd. De dag vloog voorbij!
Heico Ten Cate - Heico ten Cate Advies 8 maart 2021 SCA Barista Skills Foundation
Goede en heldere uitleg, ongedwongen sfeer en vooral ook veel praktisch oefenen.......espresso's maken en proeven.
Bert Kreulen 3 maart 2021 SCA Barista Skills Foundation
Ouder Nieuwer Bekijk alle beoordelingen

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.