ITC Academy beoordelingen

SCA Barista Skills Foundation

Robin Rijnders - Nestle 8 januari 2022 SCA Barista Skills Foundation
Zeer interessante training; mooie balans tussen theorie en praktijk en erg leuk om te zien dat er veel raakvlakken waren met onze organisatie!
Tanja Bijl - Gooise praktijkschool 23 december 2021 SCA Barista Skills Foundation
Een heel fijne dag gehad met veel aandacht voor persoonlijke leervragen.
Michael Hoogendijk - Nestlé Professional 20 december 2021 SCA Barista Skills Foundation
Duco Van der Werf 17 december 2021 SCA Barista Skills Foundation (English)
Erg leuk training in kleine, gezellige groep.
Super vriendelijke en kundige trainer die ons veel leerde maar ook alleen maar enthousiaster heeft gemaakt!
Anoniem 11 december 2021 SCA Barista Skills Foundation
Hele leerzame cursus. Veel theoretische kennis opgedaan en er wordt op een enthousiaste manier cursus gegeven. Omdat ik graag ook latte art wil leren, had ik graag nog iets meer praktijkervaring op willen doen.
René Penning 7 december 2021 SCA Barista Skills Foundation
Leuke en leerzame cursus, alleen vond ik wel dat de trainer Paul niet altijd goed te verstaan was, doordat hij soms te zacht zijn zinnen afmaakte. Verder deed hij het met veel passie uitleggen.
Jeroen van Dijk 12 oktober 2021 SCA Barista Skills Foundation
Zeer informatief en leerzaam, ging een wereld voor me open, fantastisch.
Richard 1 oktober 2021 SCA Barista Skills Foundation
Ronald van den Tempel 29 september 2021 SCA Barista Skills Foundation
Al tijden op zoek naar een cursus om meer te weten te komen over koffie en het verbeteren van mijn "koffiezetkwaliteiten". Uiteindelijk kwam ik uit bij ITC.
De verhouding tussen theorie en praktijk is in balans, waardoor zowel kennis als kunde aanbod komen. Het stukje theorie kan daarbij niet ontbreken.
Paul is erg gedreven en vol passie, waardoor je de kennis opneemt als een spons.
Marc Gelderblom - CaffèNino 29 september 2021 SCA Barista Skills Foundation
Erg fijne trainer, hij deed het op een leuke en energieke manier met veel passie.
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.