ITC Academy beoordelingen

Barista Skills Foundation

Esther 21 januari 2023 Barista Skills Foundation
Interessante training die werd gegeven door een enthousiaste persoon. Was leuk en leerzaam.
Edwin Hollander - www.eddyscoffee.com 14 januari 2023 Barista Skills Foundation
Jacqueline 13 januari 2023 Barista Skills Foundation
Prima hoor weer wat wijzer geworden !
Maar over smaak valt niet te twisten.
Jane 20 december 2022 Barista Skills Foundation
Anoniem 29 november 2022 Barista Skills Foundation (English)
Fijne lokatie (aanduiding/route omschrijving in het pand mag wat duidelijker ;-)), fijne enthousiaste docent die rust maar ook energie en deskundigheid uitstraalt, ik vond de kleine groep erg prettig. Goede balans tussen theorie en praktijk. Voldoende tijd om vragen te stellen en een gesprek met elkaar te hebben.
Marthe 25 november 2022 Barista Skills Foundation
Superleuke, afwisselende basistraining door een deskundige trainer met duidelijk veel ervaring. Na het volgen van deze training weet ik hoe ik de (voor mij) perfecte espresso maak en weet ik beter hoe ik melk opschuim voor een mooie cappuccino.
Darren Bishop 25 november 2022 Barista Skills Foundation (English)
The training was fantastic! The instructor was extremely knowledgeable and was really great to work with. He was incredibly passionate about coffee and it really showed throughout the experience. Highly recommend.
André de Gans 21 november 2022 Barista Skills Foundation
Duidelijk veel kennis van de trainer. leuke sfeer
Crystel Herrera - Nicaraguan Specialty Coffees 29 september 2022 Barista Skills Foundation (English)
Mees Haegens 28 september 2022 Barista Skills Foundation
Zeer leuke en leerzame cursus, ze nemen echt de tijd voor je als er iets niet lukt / als je iets niet snapt.
Zeker een aanrader.
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.