ITC Academy beoordelingen

SCA Barista Skills Intermediate

Niels van Doormalen - Theaterproductiebedrijf 22 februari 2022 SCA Barista Skills Intermediate
Ontzettend leuke training gevolgd bij Paul, erg veel geleerd. Paul creŽert een relaxte sfeer en was ook erg gericht op 'de-persoon'. Ik zou zo weer meer willen leren :-)
Aldwin Sanders 22 februari 2022 SCA Barista Skills Intermediate
Goede en praktische training. Veel kennis en inspiratie opgedaan. Verder goed verzorgd! De trainer, Paul had ook erg veel parate kennis. Mijn complimenten.
Wesley van der Veen - Hesselink Koffie 23 november 2021 SCA Barista Skills Intermediate
Erg leuke training gehad van Paul, twee dagen volledig ondergedompeld in de wereld van koffie. Voor mij bekend terrein achter de machine, maar heel fijn om mezelf te blijven verbeteren. Daarnaast goede theoretische aanvulling, weer helemaal b(l)ij!
Guus Barneveld 6 september 2021 SCA Barista Skills Intermediate
Bert Arends - First coffee 30 maart 2021 SCA Barista Skills Intermediate (English)
Ik heb de training Sca Barista skills Intermediate gevolgd bij trainer Paul van de ITC academy. Deze training wordt gegeven in de Caballero fabriek, een geweldige en inspirerende omgeving. Paul weet de informatie uitstekend over te brengen. Een goede combinatie van theorie en praktijk. Ook zorgt hij dat het heel goed aansluit aan hetgeen je al weet en nog niet weet. Zeer zeker aan te bevelen.
Christian Cesar Kamp 30 maart 2021 SCA Barista Skills Intermediate (English)
Anoniem 27 oktober 2020 SCA Barista Skills Intermediate
Marco Elders - J.J. Darboven 28 september 2020 SCA Barista Skills Intermediate
Babet de Wit - Van Tienen 12 maart 2020 SCA Barista Skills Intermediate
Anoniem 2 januari 2020 SCA Barista Skills Intermediate
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.