ITC Academy beoordelingen

Barista Skills Intermediate

Janske Van Oers - Shell Oeijenbraak 9 februari 2024 Barista Skills Intermediate
Het was fantastisch! Heerlijk dat de passie zo voelbaar was en dat het met elkaar zo goed ging. We hadden gelijk een klik!

Ik ben nog meer geÔnspireerd geraakt, door de ruimte, door het gevoel, de sfeer en vooral door Richard. Hoe hij de passie door gaf en het geduld met uitleggen. Dankjewel voor alles! Ga zo door, hopelijk in toekomst nog meer van jullie leren! Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen! Liefs Janske
Lisa van Os 9 februari 2024 Barista Skills Intermediate
Echt een hele leuke 2 dagen gehad! Enorm veel geleerd en leuk om tussen mensen te zitten die ook zo gepassioneerd over koffie zijn:) Als koffie maken je passie is en je wilt er meer over weten zou ik deze training zeker aanraden. Ik ben er iniedergeval heel blij mee!
Nannette Nelson - Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 7 november 2023 Barista Skills Intermediate
Was een zeer leuke en leerzame training!!
Als je echt passie voor het maken van koffie dan is zeker deze training de moeite waard om te volgen!!
Paul dankjewel voor deze training!!
Marinda van der Voet 30 maart 2023 Barista Skills Intermediate
De training was kleinschalig en flexibel. Laura is erg gepassioneerd, kan het met veel plezier overbrengen en is erg duidelijk in haar uitleg.
Ik als thuis barista vond het top. Ik heb veel kunnen leren van andere studenten, van de diverse machines en spullen die gebruikt worden.
Andrť de Gans 19 december 2022 Barista Skills Intermediate
erg veel kennis bij de Trainer, en deze weet het goed en duidelijk/Begrijpelijk over te brengen
Niels van Doormalen - Theaterproductiebedrijf 22 februari 2022 Barista Skills Intermediate
Ontzettend leuke training gevolgd bij Paul, erg veel geleerd. Paul creŽert een relaxte sfeer en was ook erg gericht op 'de-persoon'. Ik zou zo weer meer willen leren :-)
Aldwin Sanders 22 februari 2022 Barista Skills Intermediate
Goede en praktische training. Veel kennis en inspiratie opgedaan. Verder goed verzorgd! De trainer, Paul had ook erg veel parate kennis. Mijn complimenten.
Wesley van der Veen - Hesselink Koffie 23 november 2021 Barista Skills Intermediate
Erg leuke training gehad van Paul, twee dagen volledig ondergedompeld in de wereld van koffie. Voor mij bekend terrein achter de machine, maar heel fijn om mezelf te blijven verbeteren. Daarnaast goede theoretische aanvulling, weer helemaal b(l)ij!
Guus Barneveld 6 september 2021 Barista Skills Intermediate
Bert Arends - First coffee 30 maart 2021 Barista Skills Intermediate (English)
Ik heb de training Sca Barista skills Intermediate gevolgd bij trainer Paul van de ITC academy. Deze training wordt gegeven in de Caballero fabriek, een geweldige en inspirerende omgeving. Paul weet de informatie uitstekend over te brengen. Een goede combinatie van theorie en praktijk. Ook zorgt hij dat het heel goed aansluit aan hetgeen je al weet en nog niet weet. Zeer zeker aan te bevelen.
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.