ITC Academy beoordelingen

SCA Introduction to Coffee

Martine van Vugt 29 september 2022 SCA Introduction to Coffee
Super leuke training die heel afwisselend en informatief was. Paul heeft erg veel kennis en kon moeiteloos schakelen tussen alle praktische en theoretische kennis. Aanrader om een begin te maken in de wereld van koffie.
Rudger 't Hart 12 augustus 2022 SCA Introduction to Coffee
De manier waarop Paul zijn passie voor koffie over wist te brengen, was zeer aanstekelijk. Ik ben een fan.
Anke 7 augustus 2022 SCA Introduction to Coffee
Enthousiaste trainer met veel kennis. Kleine groep met ruimte voor vragen. Veel geleerd!
Peter 27 februari 2022 SCA Introduction to Coffee
Het is en was een hele leerzame dag. Paul weet ontzettend enthousiast te vertellen over de verschillen in koffie. Dat ik niet had gedacht dat je hier een halve dag geboeid naar kon luisteren en ervaren. Top middag gehad en ik raad het zeker aan om deze training te volgen. Als je meer te weten wilt komen van koffie. Ga zo door!
Joost van der Stel 22 februari 2022 SCA Introduction to Coffee
Zeer veel kennis over de onderwerpen en kon elke vraag beantwoorden. fijne, open en vrolijke benadering
Taoufik Jami 22 februari 2022 SCA Introduction to Coffee
Ik heb erg genoten van de training, heb er heel veel van geleerd en ik moet zeggen dat het naar meer smaakt.

Paul is super vriendelijk en legt alles heel duidelijk uit.

Dank voor de mooie avond!
Anoniem 18 september 2021 SCA Introduction to Coffee
Mac Natroshvili 17 september 2021 SCA Introduction to Coffee
Fay Sercan 17 september 2021 SCA Introduction to Coffee
Marcel Mook 21 mei 2021 SCA Introduction to Coffee
Paul is iemand die met veel passie verteld over de koffie en het ontstaan hiervan.
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.