ITC Academy beoordelingen

SCA Roasting Foundation

Robert 8 november 2021 SCA Roasting Foundation
Veel geleerd. Kundige trainer die veel inzicht in de materie verschaft.
Nadine 1 oktober 2021 SCA Roasting Foundation
De trainer weet wazrover hij het heeft. De Fabriek aan de Eem is een heel toffe locatie die prima is uitgerust voor de aangeboden trainingen, zeker een aanrader.
Auk 18 juli 2021 SCA Roasting Foundation
Goede en duidelijke uitleg. De vragen waar ik mee zat zijn mooi tijdens de foundation cursus behandeld
Jeroen Brus - RondjeKoffie 13 juli 2021 SCA Roasting Foundation
Stan 9 juli 2021 SCA Roasting Foundation
John Krikken - Feyen 4 juli 2021 SCA Roasting Foundation
De basisbeginselen roasting geleerd in een inspirerende en toegankelijke omgeving.
leuke nieuwe mensen met verschillende achtergronden leren kennen en Paul wist zich met duidelijke en persoonlijke uitleg mee te nemen in de wereld van het koffiebranden. Dank hiervoor en we gaan elkaar zeker weer zien! John Krikken
Jack Bossema 4 juli 2021 SCA Roasting Foundation
In een kleine groep een goede uitleg, en de nodige ruimte voor praktijk opdrachten.
Markus Hirschkopf 5 juni 2021 SCA Roasting Foundation (English)
Julie Devinck - Supremo NV 4 juni 2021 SCA Roasting Foundation (English)
Good presentation , much practical training
Annelise Scholl - Grounds Costa Rica 4 juni 2021 SCA Roasting Foundation (English)
Het was een erg geslaagde dag. Het lokaal is heerlijk licht en ruim. De verscheidenheid aan beschikbare tools is geweldig. Ik vond het fantastisch dat we eerst op een Aillio bullet zijn begonnen met branden en daarna op een Giesen. Paul is een kenner en kan het onderwerp gemakkelijk doorgeven aan anderen. Gezellig, leuk en verrijkend! Dank jullie wel!
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.