ITC Academy beoordelingen

Roasting Intermediate

Ruben Haak - Drents Bakkie 26 maart 2024 Roasting Intermediate
Een geweldige sfeer waar je mee wordt genomen in de wondere wereld van de koffie en het roasten.
Er is aandacht en tijd voor eigen inbreng en vragen en er wordt op een hele leuke heldere manier aandacht geschonken aan de theorie van het roasten. Ook is er aandacht voor literatuur en komen de tips over tools, boeken, personen je om de oren vliegen. Trainer Paul ademt koffie en deelt de passie op een super energieke en passende manier!
Aristeidis Moustakas 26 maart 2024 Roasting Intermediate
Paul is the best, I felt like home and throughout this course I learned a lot as far as concern roasting and met some great people. Thank you
Aart Eskes - SMIT&DORLAS 27 november 2023 Roasting Intermediate
Toptraining gehad! Dankzij Paul zijn duidelijke uitleg. Ontspannen sfeer en mega veel geleerd. Gezellig ook met verschillende koffiemensen in de groep. En serieus, de verschillende koffie's 'on the side' proeven was gewoon genieten. Aanrader! 👍
Geert Jan Snoeijer - Campenaer Koffie 13 november 2023 Roasting Intermediate
een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk, gegeven door een enthousiaste en kundige trainer.
Yara 10 november 2023 Roasting Intermediate
Super leerzaam en erg gezellig! Zowel de theorie als praktijk erg goed. Kennis gelijk kunnen toepassen in onze eigen branderij. Bedankt!
Kamaldjit Singh 3 juni 2023 Roasting Intermediate
De SCA Roasting Intermediate-cursus bij de ITC Academy is echt geweldig voor koffiebranders die hun spel willen verbeteren. Je krijgt zowel theoretische als praktische lessen, waarbij je de vrijheid hebt om te experimenteren met diverse koffiesoorten en brandprofielen. De instructeur, Paul Tinhout, is buitengewoon deskundig en gepassioneerd. Je leert niet alleen hoe je de kwaliteit controleert en verschillende cuppingtechnieken toepast, maar ook hoe je je brandvaardigheden naar een hoger niveau tilt. Als je serieus bent over koffiebranden, is deze cursus absoluut een aanrader.
Sander Veenvliet - Hesselink Koffie 26 mei 2023 Roasting Intermediate
Erg aangename sfeer. Goeie duidelijke uitleg. En zeer interessant.
Paul Van der Hulst - Nederlandse overheid 25 mei 2023 Roasting Intermediate
Tijdens mijn werk word ik geconfronteerd met allerlei operationele uitdagingen daar waar het gaat om koffiebranden, smaak e.d.. De training Roasting Intermediate bestaat voor 80% uit een hands-on training en geeft een uitstekend inzicht in de techniek van koffiebranden en de manieren waarop je koffie kunt be´nvloeden. Met mijn 40 jarige ervaring in de koffie heb ik nieuwe inzichten gekregen in de wondere wereld die koffie heet. Een aanrader
Michel Borsboom - Simon Levelt koffie branderij en Theehande 19 december 2022 Roasting Intermediate
Jeroen Brus - RondjeKoffie 1 maart 2022 Roasting Intermediate
Fijne trainer en de school is van alle gemakken voorzien!
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.