ITC Academy beoordelingen

Roasting Intermediate

Geert Jan Snoeijer - Campenaer Koffie 13 november 2023 Roasting Intermediate
een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk, gegeven door een enthousiaste en kundige trainer.
Yara 10 november 2023 Roasting Intermediate
Super leerzaam en erg gezellig! Zowel de theorie als praktijk erg goed. Kennis gelijk kunnen toepassen in onze eigen branderij. Bedankt!
Kamaldjit Singh 3 juni 2023 Roasting Intermediate
De SCA Roasting Intermediate-cursus bij de ITC Academy is echt geweldig voor koffiebranders die hun spel willen verbeteren. Je krijgt zowel theoretische als praktische lessen, waarbij je de vrijheid hebt om te experimenteren met diverse koffiesoorten en brandprofielen. De instructeur, Paul Tinhout, is buitengewoon deskundig en gepassioneerd. Je leert niet alleen hoe je de kwaliteit controleert en verschillende cuppingtechnieken toepast, maar ook hoe je je brandvaardigheden naar een hoger niveau tilt. Als je serieus bent over koffiebranden, is deze cursus absoluut een aanrader.
Sander Veenvliet - Hesselink Koffie 26 mei 2023 Roasting Intermediate
Erg aangename sfeer. Goeie duidelijke uitleg. En zeer interessant.
Paul Van der Hulst - Nederlandse overheid 25 mei 2023 Roasting Intermediate
Tijdens mijn werk word ik geconfronteerd met allerlei operationele uitdagingen daar waar het gaat om koffiebranden, smaak e.d.. De training Roasting Intermediate bestaat voor 80% uit een hands-on training en geeft een uitstekend inzicht in de techniek van koffiebranden en de manieren waarop je koffie kunt be´nvloeden. Met mijn 40 jarige ervaring in de koffie heb ik nieuwe inzichten gekregen in de wondere wereld die koffie heet. Een aanrader
Michel Borsboom - Simon Levelt koffie branderij en Theehande 19 december 2022 Roasting Intermediate
Jeroen Brus - RondjeKoffie 1 maart 2022 Roasting Intermediate
Fijne trainer en de school is van alle gemakken voorzien!
Edwin de Leeuw - Leaves & Beans 20 juli 2021 Roasting Intermediate
Paul heeft veel kennis en weet dat op een leuke en ontspannen manier over te brengen.
De lokatie is goed en makkelijk bereikbaar, ruim ingericht en opgesteld. De Covidmaatregelen, worden goed in acht genomen. Lunch is prima. Het is altijd fijn om bij ITC je opleidingen te volgen.
Mario Frederickx 11 april 2021 Roasting Intermediate
De intermediate roasting training is een echte 'hands on' training, waarbij voldoende tijd genomen wordt om alle brandingen en de resultaten ervan te kunnen beoordelen. Zeker een aanrader voor diegenen die willen overschakelen van een home-roaster opstelling naar een commercieel platform.
Murat Han 9 december 2020 Roasting Intermediate
Ouder Nieuwer

Bekijk de beoordelingen van al onze trainingen.

 

Wil je weten hoe wij om gaan met het plaatsen van beoordelingen? Lees dan alles over ons beoordelingsbeleid.